Poistoilmalämpöpumppu | Nordic Heat Cool Oy

Poistoilmalämpöpumppu

Poistoilmalämpöpumppu on hyvä valinta varsinkin pientaloihin. Se kerää lämmön talteen talon poistoilmasta ja siirtää sen lämmitykseen, ilmanvaihtoon ja käyttöveteen. Tällöin hukkaan menevä poistoilma pystytään hyödyntämään talon lämmitys tarpeissa. Poistoilmalämpöpumppu on hyvä ratkaisu esimerkiksi uusiin, energiatehokkaisiin taloihin, niiden hyvän eristyksen takia.

Bosch

Bosch Compress 3800i EW

Bosch Compress 3800i EW on uusi poistoilmalämpöpumppumme joka on suunniteltu vaihtokoneeksi vanhan koneellisella poistolla varustetun lämpöpumpun tilalle.
Automatiikka seuraa ulkolämpötilaa ja menoveden lämpötila säädetään tarpeen mukaan. Näin saavutetaan suurin mahdollinen säästö. Helpon asennettavuuden ja säästön ansiosta tuote on erinomainen valinta vanhan lämpöpumpun tilalle.
Lämpöpumppumme on varustettu viimeisimmällä tekniikalla. Moderni kosketusnäyttö tekee laitteen säätämisestä erityisen helppoa. Vaihtoventtiilin ollessa käyttövesi-asennossa taataan erinomainen käyttöveden tuotto, kun taas lämmitys-asennossa paras mahdollinen hyötysuhde.Ulkolämpötilan vaihdellessa lämpöpumppu säätää menoveden lämpötilan kulloisenkin tarpeen mukaan. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu lämminvesivaraaja on myös pitkäikäinen.
Huoltaminen on helppoa, eikä suodattimen puhdistukseen tarvita lainkaan työkaluja. Asennustyö on vaivaton reilun asennustilan ja moduulirakenteen ansiosta: laite voidaan jakaa kahteen osaan

NIBE

NIBE F750 + SAM 41

F750 ja SAM 41 on poistoilmalämpöpumppujärjestelmä yli 135 m2 kodin lämmitykseen ja ilmanvaihtoon. SAM 41 yksikössä puhalletaan sisälle raikasta ilmaa lämmitettynä ja suodatettuna. F750:n tehokas invertterikäyttöinen kompressori kerää lämmön talosta puhallettavasta poistoilmasta ja siirtää sen käyttöveden ja tilojen ja ilmanvaihdon lämmitykseen, joko pattereiden tai lattialämmityksen kautta. NIBE F750:n älykäs ohjausjärjestelmä valvoo ja ohjaa sisätilojesi lämpötilan ja ilman vaihtumista toiveittesi mukaan. Vakiona mahdollisuus liittää laite NIBE Uplink palveluun ja pörssisähköohjauksen käyttö.

NIBE F750 + SAM 40

NIBE F750 ja SAM 40 on poistoilmalämpöpumppujärjestelmä 120-140 m2 kodin lämmitykseen ja ilmanvaihtoon. SAM 40 yksikössä puhalletaan sisälle raikasta ilmaa lämmitettynä ja suodatettuna. F750:n tehokas invertterikäyttöinen kompressori kerää lämmön talosta puhallettavasta poistoilmasta ja siirtää sen käyttöveden, tilojen ja ilmanvaihdon lämmitykseen. NIBE F750:n älykäs ohjausjärjestelmä valvoo ja ohjaa sisätilojesi lämpötilan ja ilman vaihtumista toiveittesi mukaan. Vakiona mahdollisuus liittää laite NIBE Uplink palveluun ja pörssisähköohjauksen käyttö.

ILMALÄMPÖ

Säästä energiaa ja rahaa

MAALÄMPÖ

Säästä jopa 70% lämmityksestä

ILMA-VESILÄMPÖ

Säästä jopa 50% lämmityksestä

LVI-TYÖT

Aina helposti ja nopeasti

LATTIALÄMMITYS

Terveys alkaa jaloista

Scroll to Top