Maalämpöpumput | Nordic Heat Cool Oy

Maalämpöpumput

Maalämpöpumppu on nykyaikainen, erittäin energiatehokas ja luontoystävällinen tapa lämmittää niin suuret kuin pienemmätkin kiinteistöt. Maalämpöpumpulla pystytään myös viilentämään kiinteistöä kesäisin, kun siihen lisätään viilennysyksikkö. Taloihin joissa maalämpö on, tämä onkin ehdottomasti edullisin tapa viilentää. Maalämpö on alkuinvestointina suuri, mutta edullisuutensa ja toimintavarmuutensa takia ehdottomasti kannattava sijoitus!

Bosch

Bosch Compress 7001i LWM

Bosch Compress 7001i LW/M on huippuunsa hiottu inverter-maalämpöpumppu – oikea maalämpöpumppujen kuningas! Viimeisimmällä tekniikalla varustettua Compress 7001i:tä ohjataan uudella värikkäällä kosketusnäytöllä tai älylaitteella EasyRemote-sovelluksen kautta mistä vain. Uusin maalämpöpumppumme yhdistää modernin teknologian ja tyylikkään valkoisen lasipinnan.
Bosch Compress 7001i LW/M:llä saat edullisimmat lämmityskustannukset ja parhaan säästön. Sen kierroslukuohjattu kompressori säätää tehoaan portaattomasti eikä koskaan käy suuremmalla teholla kuin on tarpeen. Se toimii erinomaisesti Suomen vaihtelevissa sääolosuhteissa. Vuosihyötysuhde (SCOP) on parhaimmillaan uskomaton 5,85. Se on alansa huippua ja laitteen energialuokka on lämmityskäytössä A+++.

Bosch Compress 5000 LW/M

Bosch Compress 5000 LW/M -maalämpöpumppu on tulos jatkuvasta tutkimustyöstämme, jolla pyrimme lisäämään käyttäjille koituvaa hyötyä. Sisäänrakennetuilla matalaenergiakiertovesipumpuilla saadaan entistäkin suuremmat säästöt. Malli soveltuu monipuolisiin käyttötarkoituksiin lattialämmöstä uima-altaan lämmittämiseen. Voit valita kahden mallin väliltä. LW/M-malli sisältää lämminvesivaraajan. LW-malliin voidaan tarvittaessa lisätä erillinen käyttövesivaraaja.

NIBE

NIBE F

NIBE F1145/1155/1245/1255/1345/1355

NIBE maalämpöpumppu on käyttäjälleen turvallinen valinta. NIBE maalämpöpumput keräävät tehokkaasti auringon energiaa kalliosta, maasta tai vesistöstä ympäri vuoden. NIBE maalämpöpumput saat joko lämpimän käyttöveden lämmitykseen tarkoitetulla integroidulla varaajalla tai ilman. Myös ilman varaajaa toimitettavissa lämpöpumpuissa on valmiina lämpimän käyttöveden lämmitystoiminto. Runsaasta tuotevalikoimastamme löytyy maalämpöpumpun rinnalle toimivia ja helposti asennettavia varaajia.

NIBE F1226/1126

NIBE F1226 on maalämpöpumppu lämmitykseen, jossa halutaan laatua ja tehokkuutta. Laitteessa on mukana 180 litran lämminvesivaraaja ruostumattomasta teräksestä. Lämpöpumppu on suunniteltu omakoti- ja rivitaloihin samoilla laatuvaatimuksilla ja peruskomponenteilla kuin NIBEn monipuolisemmat mallit. NIBE F1226:n suunnittelussa ei ole tingitty tehokkuudesta, se on luokassaan huippua. Lämpöpumpusta on tehovaihtoehdot 6, 8 ja 12 kW.

NIBE F1126 on maalämpöpumppu lämmitykseen, kun halutaan laatua ja tehokkuutta. Siihen voidaan liittää halutun kokoinen lämminvesivaraaja lämpimän veden tarpeen tai asennnustilavaatimusten mukaan. Lämpöpumppu on suunniteltu omakoti- ja rivitaloihin samoilla laatuvaatimuksilla ja peruskomponenteilla kuin NIBEn monipuolisemmat mallit. NIBE F1126:n suunnittelussa ei ole tingitty tehokkuudesta, se on luokassaan huippua. Lämpöpumpusta on tehovaihtoehdot 6, 8 ja 12 kW.

NIBE S1255/1155

NIBE S1255 on uusi S-sarjan maalämpöpumppu, joka tuo lisää helppoutta ja turvallisuutta käyttäjilleen. Laite on helppo yhdistää nettiin sisäänrakennetun Wifin ansiosta ja sitä ohjataan joko opastavasta ja selkeästä kosketusnäytöstä tai myUplink -palvelusta esim. älypuhelimella. Automatiikka ohjaa lämmitysjärjestelmää niin kodin kuin käyttöveden osalta. Halutessaan voi antaa laitteen huomioida myös sääennusteen tietoja. Säästöjen optimoimiseksi voi ottaa käyttöön Smart Price Adaption -pörssisähköohjauksen. NIBE S1255 on invertterimaalämpöpumppu, eli se mukautuu talon energiantarpeeseen ja siinä on optimaalinen vuosihyötysuhde. Sisäänrakennettu 180 l lämminvesivaraaja.

NIBE S1155 on uusi S-sarjan maalämpöpumppu, joka tuo lisää helppoutta ja turvallisuutta käyttäjilleen. Laite on helppo yhdistää nettiin sisäänrakennetun Wifin ansiosta ja sitä ohjataan joko opastavasta ja selkeästä kosketusnäytöstä tai myUplink -palvelusta esim. älypuhelimella. Automatiikka ohjaa lämmitysjärjestelmää niin kodin kuin käyttöveden osalta. Halutessaan voi antaa laitteen huomioida myös sääennusteen tietoja. Säästöjen optimoimiseksi voi ottaa käyttöön Smart Price Adaption -pörssisähköohjauksen. NIBE S1155 on invertterimaalämpöpumppu, eli se mukautuu talon energiantarpeeseen ja siinä on optimaalinen vuosihyötysuhde. S1155:ssä ei ole sisäänrakennettua varaajaa, vaan erillinen varaaja voidaan valita käyttötarpeen mukaan. Matala laite sopii myös matalampiin tiloihin.

Mitsubishi Electric

Mitsubishi Electric Geodan

Geodan sopii uuteen taloon tai vanhan maalämpöpumpun tilalle. Matala lämpöpumppu mahtuu mukavasti vaikka rintamamiestalon kellariin.
Parasta energialuokkaa edustava Geodan on energiapihi maalämpöpumppu, jolla säästät rahaa ja elinympäristöäsi. Sen hiljainen käyntiääni ja lämpötilan säätö etäohjauksella tekevät asumisesta miellyttävää.

Ecodan-ilmavesilämpöpumpun varaajayksikön tapaan myös Geodan on mitoltaan varsin matala (1750 mm), ja mahtuu siksi mukavasti vaikka rintamamiestalon kellariin. Laitteen irroitettava kylmämoduuli helpottaa kuljetusta ja asennusta.

Geodan maalämpöpumpun energiatehokkuus on Mitsubishi Electriciltä tuttuun tapaan erinomainen. Laite saavuttaakin Eurooppalaisten Ecodesign- ja energiamerkintädirektiivien mukaisen korkeimman mahdollisen energialuokan A+++.

ILMALÄMPÖ

Säästä energiaa ja rahaa

LVI-TYÖT

Aina helposti ja nopeasti

ILMA-VESILÄMPÖ

Säästä jopa 50% lämmityksestä

POISTOILMALÄMPÖ

Palauttaa lämpöä taloon

LATTIALÄMMITYS

Terveys alkaa jaloista

Scroll to Top