Ilmalämpöpumput | Nordic Heat Cool Oy

Ilmalämpöpumput

Ilmalämpöpumppu on tehokas ratkaisu esimerkiksi sähkölämmitystalon lämmityksen rinnalle ja saattaa talvesta ja kohteesta riippuen säästää lämmityslaskussa jopa useita kymmeniä prosentteja. Myös viilennykseen se toimii loistavasti lähes jokaiseen kohteeseen, kesämökeistä isoihin taloihin. Ilmalämpöpumppu on myös alkuinvestointina suhteellisen edullinen.

Mitsubishi Electric

Mitsubishi Electric MSZ-LN

Ennennäkemätön ilmalämpöpumppu sinulle, joka arvostat korkeaa laatua. Uusi, yksityiskohtia myöten viimeistelty Mitsubishi Electric MSZ-LN -mallisarja on täynnä uudenlaisia ominaisuuksia, jotka nostavat asumisen ja työskentelyn tason Premium-luokkaan.
Täysin uusi muotoilu, uusi ympäristöystävällinen kylmäaine sekä silmiä hivelevät väriviimeistelyt. Voit valita neljästä upeasta väristä sinulle parhaiten sopivan lämpöpumpun, joka todistetusti toimii Pohjoisen vaativassa ilmastossa.
Parhaan energiatehokkuusluokan ansiosta säästät lämmityskustannuksissa. Useat vakiona olevat lisävarusteet takaavat, että kodissasi on aina mukava lämpötila sekä puhdas ja raikas ilma.

Mitsubishi Electric MSZ-AP

Uusi Mitsubishi Electric MSZ-AP -ilmalämpöpumppu on kompaktin kokoinen, miellyttävän hiljainen ja levittää lämpöä tasaisesti. Tyylikkään muotoilunsa ja kauniin valkoisen värinsä ansiosta se sopii saumattomasti skandinaaviseen sisustukseen.
Säästät paitsi rahaa, myös luontoa: Energiatehokas Mitsubishi Electric MSZ-AP -ilmalämpöpumppu käyttää uutta, entistä ympäristöystävällisempää kylmäainetta.
Uudet innovatiiviset lisäominaisuudet, kuten takkatoiminto, lisäävät laitteen käyttömukavuutta.

LG

LG Prestige Plus

Korkeinta mahdollista energiatehokkuusluokkaa A+++ edustava LG Prestige Plus -ilmalämpöpumppu pitää kodin sisäilman raikkaan viileänä kesällä ja miellyttävän lämpimänä talvella. Se on erityisesti Pohjoismaiden olosuhteisiin suunniteltu ilmalämpöpumppu, jonka teho säilyy myös kovilla pakkasilla. Kestävällä LG Prestige Plus -ilmalämpöpumpun kompressorilla on 10 vuoden takuu.
LG Prestige Plus -ilmalämpöpumpun ansiosta voit hengittää vapaasti ja nauttia raikkaasta ja terveellisestä sisäilmasta. Plasmaionisaattori puhdistaa ilman tehokkaasti hienojakoisista hiukkasista, ja mikropölysuodatin tehostaa tätä toimintaa entisestään. Ilmalämpöpumpun muotoilu on kaunis ja moderni.

Ohjaa lämpöpumppuasi internetin kautta joko Android tai iOS puhelimella tai muulla älylaitteella. Tämä edistyksellinen tekniikka mahdollistaa kotisi lämmönohjauksen erittäin kätevästi.

LG Deluxe Plus

Erityisesti Pohjolan olosuhteisiin suunniteltu LG Deluxe Plus -ilmalämpöpumppu sopii erinomaisesti sekä lämmitykseen että viilennykseen. Etäohjauksen avulla voit säädellä lämpötilaa sellaiseksi kuin haluat. Hiljainen käyntiääni tekee siitä miellyttävän käyttää.
LG Deluxe Plus -ilmalämpöpumpun plasmaionisaattori puhdistaa ilman tehokkaasti hienojakoisista hiukkasista tehden näin ilmasta terveellisen ja raikkaan.
Kompressorilla, ilmalämpöpumpun sydämellä, on 10 vuoden takuu. Voit luottaa siihen, että Deluxe Plus palvelee sinua pitkälle tulevaisuuteen!

Ohjaa lämpöpumppuasi internetin kautta joko Android tai iOS puhelimella tai muulla älylaitteella. Tämä edistyksellinen tekniikka mahdollistaa kotisi lämmönohjauksen erittäin kätevästi.

GREE

Gree Amber

Maailman suurin lämpöpumppuvalmistaja Gree on tuonut markkinoille huippu-uutuutena Amber-ilmalämpöpumpun. Gree Amber -ilmalämpöpumppu on sekä ympäristöystävällinen että erittäin tehokas. Sisäyksikön tyylikäs valkoinen lasimainen pinta soveltuu erittäin hyvin skandinaaviseen vaaleasävyiseen sisustukseen. Sisäyksikkö on suunniteltu jakamaan lämpöä tehokkaasti. Sen käyntiääni on erittäin hiljainen 22 dB(A).
Amber-ilmalämpöpumpun edistyksellinen tekniikka mahdollistaa, että pumppu edustaa korkeinta mahdollista A+++ -energiatehokkuusluokkaa sekä lämmityksessä että viilennyksessä

Sisäänrakennetun WiFi-toiminnon ansiosta Amber-ilmalämpöpumppua on mahdollista etäohjata esimerkiksi mökin ylläpitolämpötilan ja normaalin huonelämpötilan välillä.
Amber-ilmalämpöpumpun monipuoliset toiminnot kuten viilennys ja ilmankierto (takkatoiminto) takaavat sen, että sisätiloissa on aina mukavat olosuhteet

Gree Fairy

Gree Fairy -ilmalämpöpumppu on sekä ympäristöystävällinen että erittäin tehokas. Siro valkoinen sisäyksikkö soveltuu kokonsa ja värinsä johdosta erittäin hyvin skandinaaviseen vaaleasävyiseen sisustukseen.
Huomaamaton sisäyksikkö on suunniteltu jakamaan lämpöä tehokkaasti. Hiljaisesta sisäyksiköstä, joka voidaan säätää jopa seitsemälle eri puhallinteholle, tulee haluttu perheenjäsen, joka löytää paikkansa kodin edullisena ja ekologisena lämmittimenä

Sisäänrakennetun WiFi:n ansiosta Fairy-ilmalämpöpumppua on mahdollista etäohjata puhelimella tai muulla älylaitteella.

Bosch

Bosch Climate 6100/8100

Bosch Climate 6100 on energiatehokas ja tyylikäs ilmalämpöpumppu. Se on saatavilla kokoluokissa 5kW ja 6,5kW. Climate 6100 on siis omiaan myös pienten tilojen, kuten autotallien tai pienten kesäasuntojen lämmitykseen ja viilennykseen.

Climate 8100 on parhaalla mahdollisella A+++ hyötysuhteella varustettu tyylikäs ilmalämpöpumppu. Se on saatavissa kokoluokassa 6,5kW. Se lämmittää ja viilentää taaten sinulle parhaan mahdollisen säästön.

Bosch Climate 9100

Bosch Climate 9100 on suurten tilojen tehokas ilmalämpöpumppu. Se on varustettu huipputoiminnoilla ja korkeimmalla mahdollisella energialuokalla. Se sopii erinomaisesti esimerkiksi suurien liiketilojen, varastojen ja omakotitalojen lämmitykseen ja viilennykseen.

MAALÄMPÖ

Säästä jopa 70% lämmityksestä

LATTIALÄMMITYS

Terveys alkaa jaloista

ILMA-VESILÄMPÖ

Säästä jopa 50% lämmityksestä

POISTOILMALÄMPÖ

Palauttaa lämpöä taloon

LVI-TYÖT

Aina helposti ja nopeasti

Scroll to Top